Betrouwbaar!

Quick Shine Cleaning B.V.  is een betrouwbare partner waar u van op aan kan! ‘Afspraak is afspraak’ staat bij ons hoog in het vaandel. Gezien de jarenlange contracten met onze vaste klanten, maken wij dit ook waar, zowel binnen de gemaakte afspraken als in kwaliteit en efficiënte werkwijze. Door onze eigen kwaliteitscontroles, bewaken wij de naleving van de gemaakte afspraken.
Quick Shine Cleaning B.V. staat garant voor betrouwbaarheid door de persoonlijke benadering, verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteitsbewustzijn, waarin de wensen van de klant centraal staan.
Quick Shine Cleaning B.V. heeft goed opgeleide medewerkers en doordachte werkmethodes, die op elke locatie de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het schoonmaken op een hoog niveau houden.

Transparant!

Quick Shine Cleaning B.V. is niet alleen transparant en helder in het schoonmaakwerk, maar ook in de facturatie van haar diensten. Dankzij onze planmatige en transparante werkwijze, zijn onze offertes en facturen geen lastige puzzelstukjes. De helderheid waarmee we werken vindt u terug in alle onderdelen van onze dienstverlening: een volkomen transparante calculatie en duidelijke werkprocedures.

Flexibel!

Quick Shine Cleaning B.V. levert maatwerk, maar wij kunnen ook in onverwachte situaties, snel en daadkrachtig reageren. Een verhuizing, storm- of waterschade, Shine Cleaning biedt onmiddellijk de helpende hand.
Flexibiliteit is ons op het lijf geschreven en een kernpunt in onze organisatie. Wij passen ons graag aan bij de wensen van de opdrachtgever.
Zo leveren wij ook Multi-Services, waarbij wij, bijvoorbeeld ten behoeve van gemeubileerde verhuur, niet alleen perfect schoonmaken, maar ook alle puntjes op de i zetten, van het opmaken van bedden tot een bloemetje op tafel.

En nog veel meer…

Quick Shine Cleaning B.V. voert niet alleen uit, maar denkt ook met u mee! Uw persoonlijk accountmanager staat altijd voor u klaar en vertaalt uw specifieke wensen in een op maat gesneden dienst. Regelmatig worden werkprogramma’s besproken en geëvalueerd.

Quick Shine Cleaning B.V. is innovatief en denkt mee hoe de zaken anders en efficiënter kunnen, waarmee u tijd en geld kunt besparen, daarom voor u de juiste, zakelijke partner in al uw schoonmaakwerk.